13
mrt

Whitepaper over TEM

TelePhorum publiceert een helder en praktisch toepasbaar ‘whitepaper’ over “TEM” (Telecom Expense Management). Voor iedereen die zelf wil bepalen of het nuttig en mogelijk is om kosten te besparen op mobiele telefonie. In enkele pagina’s komt u van een expert ter zake te weten hoeveel “vet u op de botten” heeft en op welke manier u daar wat aan kunt doen. Tevens geeft hij praktische vuistregels, waarmee u bepaalt wat u zelf kunt en welke overwegingen er zijn om een [[TEM]]-leverancier of -adviseur te kiezen.

Bepaal de BMI van uw telefonie

Inhoud:

  1. Bepaal de BMI van uw telefonie
  2. Contractcyclus bepaalt de aandacht
  3. Doorbreek de routine
  4. Systematisch kosten verlagen
  5. Inzetten op besparen is niet altijd zinvol
  6. Bepaal een specifieke aanpak voor uw eigen organisatie

Downloaden

U kunt een pdf met de volledige tekst gratis downloaden van TelePhorum. U dient zich te registreren bij TelePhorum en ingelogd te zijn. Wij zullen u vervolgens niet benaderen met commerciële aanbiedingen. We gaan er van uit dat u ons zo nodig weet te vinden.

Comments ( 0 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *